Publicerad den

Anlita flyttstädning och fokusera på journalistiken

Att arbeta som journalist, skribent eller skapa content till en YouTubekanal tar mycket tid. Liksom att flytta. Därför är det klokt att anlita flyttstädning när du ska byta boende. Du fokuserar på ditt arbete, medan ett professionellt städföretag ser till att din bostad blir skinande ren.

Anlita flyttstädning med RUT-avdrag

Det tar alltid tid att flytta och för de flesta av oss innebär det också mycket stress. Samtidigt som vardagslivet fortgår. Du ska försörja dig, se till att karriären och viktiga uppdrag inte blir lidande. Har du familj har du än mindre tid. En god anledning att anlita flytthjälp och flyttstädning. Eftersom du gör RUT-avdrag kommer du att spara tusenlappar. Om du snabbt vill få en offert på själva städningen ska du anlita https://qleano.se/. Inom en minut har du fått svar på hur mycket det kommer att kosta. Så att du redan idag kan börja planera din flytt och ha ett mindre stressmoln över dig som tar energi. Gå in på https://qleano.se/ för flyttstädning över hela landet.

Beräkna flyttstädningen

När du beräknar kostnaden på flyttstädningen ska du utgå från ett helhetsperspektiv. Hur mycket är din egen tid värd? Hur mycket förlorar du på att ta ledigt och städa själv? Eller att tillbringa en helg med att städa? Istället för att få slappna av och göra dig redo för veckan. Är ni ett par har ni ju två löner att använda för att maxa RUT-avdraget. Det är inte heller ovanligt att folk blir trötta efter flytten. Även det är en slags kostnad, särskilt om du behöver ta ledigt ett par dagar för att du dragit på dig en förkylning.

Fokusera på journalistiken

Det är spännande och meningsfullt att arbeta som journalist. Inte bara få följa med i nyheterna, utan vara en del av nyheterna. Kunna påverka och ta upp orättvisor. Men det kräver mycket tid och engagemang. Det är inte ett vanligt 8-17 jobb. I alla fall inte om du är seriös och verkligen vill göra karriär.

Om målet är att bli korrespondent utomlands måste du redan i Sverige göra mer än 40 timmar i veckan. Som jounalist är det också klokt att alltid förkovra sig. Lära sig språk, läsa olika slags böcker på fritiden och alltid hitta nya idéer och synvinklar att arbeta utifrån. Som journalist är du också en del av demokratins grundpelare. Utan fri press och skickliga journalister kan inte demokratin bestå och utvecklas.

Journalistik