Publicerad den

Föreläs om retorik och debatteknik

Brinner du för ämnen som retorik, journalistik och debatter? Besitter du dessutom dokumenterad kunskap om ämnet är det en god idé att du delar med dig av dina insikter och erfarenheter. Det finns nämligen en marknad för föreläsare av olika slag som kan bokas och bjudas in för att hålla seminarier om ämnen som argumentations- och debatteknik för såväl näringslivet som företag och organisationer.

Som egen företagare kan du också arbeta som konsult och utbilda människor i ovanstående ämnen. Du kan välja att bjuda in i egna lokaler eller hålla dina föreläsningar i inhyrda salar eller föreläsningsrum. Oavsett vilket bör du se till att elen fungerar som den ska. Du kan kontakta clasfixare.se för att komma i kontakt med Norrtäljes elektriker och få råd av en kunnig fackman kring smarta lösningar som passar just dig och ditt företags behov. Du kan få hjälp med felsökningar, installation av eluttag samt elektriska apparater eller service av din elanläggning. Du kan enkelt och smidigt boka en elektriker online via hemsidan eller be om en offert. Inget jobb är för stort eller för litet för Norrtäljes kompetenta elektriker.

När du har ordnat dina lokaler är det dags att lägga upp flexibla föreläsningar efter kundernas behov eller enligt de modeller som du vill erbjuda. Du kan till exempel lära ut effektiva motargument eller hur dina kunder kan känna igen de vanligaste debatteknikerna.
Vad är diskursiva smitvägar och hur blir man en riktigt bra debattör? Det finns hur många infallsvinklar som helst.