Hets mot politiker (HMP)

Läckor från regeringskansliet meddelar att regeringen planerar att lägga fram ett förslag till riksdagen där det ska bli olagligt att hetsa mot politiker! Straffpåföljd för att hetsa mot en politiker ska bli fängelse upp till 10 år som ska avtjänas i Sibirien!

Nattbladet har intervjuat statsministern som säger kortfattat att detta lagförslag är bra för att han har själv blivit kallad för pajas flera gånger och nu kommer han att slippa bli kallad pajas!

Nattbladet kontaktade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för en kommentar och frågade hur han ställer sig till detta lagförslag från regeringen! Jimmie Åkesson meddelar att han ställer sig positiv till detta lagförslag för att det innebär att 99.9% av svenska journalister skulle i så fall straffas och dömas till fängelse i upp till 10 för att de har och fortsätter hetsa mot Sverigedemokraterna!

Nattbladet kan enbart instämma med Jimmie Åkesson och ser fram att riksdagen bifaller regeringens lagförslag som i så fall börjar gälla från och med den 1 juli 2020!

Please follow and like us:
error
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.