Om mig

Invandrargrabb kom till Sverige 1966 i februari månad 11 månader gammal har levt hela mitt liv i Skåne och i Helsingborg med omnejd.
Har följt den misslyckade invandringspolitiken de senaste 20 åren och kan bara säga att alla regeringar under denna tid har misslyckats
Är aktiv i sociala medier där jag framför mina åsikter med ironi, sarkasm och provokation
Kan bara skratta gott åt vänstermobben och högermobben när de inte förstår mina inlägg

Jag får ständigt frågan av vänsterrörelsen ”är du svensk” NEJ jag är inte svensk jag är Kroat och stolt över mitt ursprung! Jag har svenskt medborgarskap men ett svenskt medborgarskap gör mig inte till svensk det säger bara att jag är medborgare i Sverige!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.