Min nystartade grupp #detgodahatet

Idag finns det så många grupper i sociala medier som säger sig arbeta mot hat och hot och en av dessa grupper är sekten #jagärhär men om sanningen ska fram så verkar de mer för att sprida #detgodahatet och det hatet är accepterat av det politiska och mediala etablissemanget!

Och det hatet riktar sig uteslutande mot oliktänkande d.v.s. människor som inte tror på lögnerna människor som har börjat se sanningen och människor som börjat protestera mot mediernas och politikernas lögner!

Är du en av dessa människor och känner att du skulle vilja ha stöd från en grupp människor som är som dig då ska du gå med i gruppen!

Ni finner gruppen här #detgodahatet

Har socialdemokraterna köpt sig 74 000 fotsoldater?

Jag är ingen vän av gruppen #jagärhär jag ser den gruppen som en sekt vars syfte är att sprida lögner i sociala medier glatt påhejade av svensk media och svenska politiker. Men man måste också ha i åtanke att denna sekt kan bli en maktfaktor och påverka kommande val! Så då blir man extra orolig när det framkommer att den socialdemokratiska regeringen ska pumpa in en massa pengar i denna sekt! Källa: Staten ska finansiera censur på sociala medier efter #jagärhär:s önskemål: ”Det finns jättemånga organisationer”

Det framkommer att man från regeringskansliet har varit behjälpliga i hur denna sekt kan söka bidrag och även de regelverk som finns! Så slutledning är att det finns ett väldigt nära samarbete mellan den socialdemokratiska regeringen och sekten #jagärhär och att socialdemokraterna avser att pumpa in en massa pengar i sekten #jagärhär samma år som det är val!

Det jag undrar över, vem får alla dessa statliga skattekronor? En enskild person? Eller har #jagärhär bildat en förening med styrelse så att det är styrelsen som tar emot dessa statliga skattekronor? Eller har #jagärhär bildat ett bolag så att det är bolaget som tar emot dessa pengar? För jag har svårt att tänka mig att staten skulle betala ut en massa kronor av skattebetalarnas pengar till en enskild individ och det skulle väl också kunna ses som lagbrott?

Men ha detta i åtanke, i början av ett valår betalar socialdemokraterna ut massor av kronor till en Facebookgrupp och vem säger att inte denna Facebookgrupp kan börja sprida socialdemokratisk propaganda? Så jag oroar mig inte för yttre påverkan eller att Ryssarna skulle påverka valet i år jag oroar mig mer för att gruppen #jagärhär med sina 74 000 fotsoldater kan påverka valet till socialdemokraternas fördel! Och det bisarra är att det är absolut tyst om det i media! Inte ett ord från media att socialdemokraterna köper sig en maktfaktor i sociala medier! Inte ens de andra partierna protesterar alla tycks tycka att detta är okej så vad säger det er om Sverige?

Det nya normala..

Man börjar se hur saker som för 10-15 år sen hade setts som totalt omöjligt och skrämmande idag ses som det nya normala i Sverige!

Så vad omfattar det nya normala läget då?

Är det våldtäkter?
Är det grova gruppvåldtäkter?
Är det mord?
Är det misshandel?
Är det rån?
Är det brända bilar?
Är det sprängda polisbilar?
Är det skottlossning på öppen gata?
Är det stenkastning på blåljuspersonal?
Är det att Sverige har blivit ett näste för radikaliserade extremister och terrorister?
Är det att ett parti med rötter i en våldsbejakande ideologi som kommunismen som har mördat miljontals människor sitter i Sveriges riksdag?

Allt det jag just nämnt är sorgligt nog det nya normala i Sverige! Och om utvecklingen får fortsätta i samma takt och i samma spår som hitintills så kommer den listan med nya normala företeelser i Sverige att behöva utökas!

Det finns lögnare och sen så finns det patologiska lögnare..

Som alla vet så är jag en flitig debattör i sociala medier och som vanligt kan jag skriva en kommentar med provokation och sarkasm!
Det gjorde jag idag på Expressens Facebooksida om ett inlägg som handlar om ”Man våldtog Susanne – gick fri efter åklagarens misstag
Det handlar om en utlänning som har våldtagit en svensk tjej och dömts till utvisning!

Jag skrev följande kommentar ”Och i vanlig ordning är våldtäktsmannen en person som döms till utvisning! Har blivit en hel del såna den senaste tiden!” och det första svaret jag fick var detta ”På sistone nä, har alltid varit så att man dömer till utvisning vid grova brott. Gjorde man under 90-talet också i samband med Balkaninvandringens våldtäktsbrott. Svenska våldtäktsmän kan man dessvärre inte utvisa.”

Jag skrev då att jag ville ha källa och fakta på att Balkaninvandrare våldtog och utvisades på 90 talet men det fick jag aldrig för det finns inga såna fakta för det är inget annat än lögn! Men den personen som skrev det började svamla på om en massa annat som inte hade något med saken att göra överhuvudtaget! En patologiska lögnare som inte kan se sina egna lögner!

I vilket fall som helst så avslutade jag denna diskussion med denna patologiska lögnare men om ni vill läsa hela tråden och komma med egna kommentarer så finner ni tråden HÄR Tänk bara på att hålla en god ton och var hövliga om ni kommenterar!

Hur svensk media fungerar..

Idag framkom det att Kent Ekeroth har petats från Sverigedemokraternas riksdagslista av partiledningen. Föga förvånande med tanke på den nya inriktning partiledningen har.

Det roliga med detta beslut är att alla svenska medier skriver om det och man kan läsa mellan raderna hur glada de är över detta!

Men jag minns för inte så länge sen hur en svensk kyrka skändades genom att någon hade skrivit med stora bokstäver ”Allahu akbar” på väggen då var det nog bara Helsingborgs dagblad av de etablerade medierna som skrev en ynka lite artikel resten av det etablerade mediala etablissemanget i Sverige skrev inte ett ord.

Så patetiska är de svenska medierna och jag hoppas att de en dag ska självdö när folket till sist fattar vilka sopor de är!

Sverigebilden..

Det kan inte vara lätt att vara en socialdemokratisk/miljöpartistisk regering idag! Dagligen måste man lägga stora resurser på att vitvaska den svarta Sverigebild som florerar på internet och i andra länders nyhetsrapportering. Jag skulle gissa att regeringen har ett helt kansli med flitiga små troll från bland annat sekten #jagärhär som dagligen sprider ett budskap om Sverige som inte är korrekt men som är accepterat av det politiska och mediala etablissemanget!

Men det börjar tyvärr bli allt tuffare och tuffare för dem att vitvaska Sverigebilden nu finns det ju till deras stora fasa alternativa medier och de bryr sig inte om lögnerna som det politiska och mediala etablissemanget så suktar efter utan de sprider den sanna bilden av Sverige den bild som varje svensk dagligen får uppleva!

Morden, våldtäkterna, rånen, misshandeln, sexuella ofredanden, bilbränder, sprängningar av polisbilar, stenkastning på blåljuspersonal, främmande föremål och all annan terrorverksamhet som sker dagligen i Sverige! Ja jag kallar det terrorverksamhet för det är precis vad det är!

Men det är lugnt den rödgröna regeringen har nu avsatt några miljoner till sekter som #jagärhär och de ska nu med sina 74 000 sektmedlemmar börja arbeta flitigt för regeringen och det mediala etablissemanget för att smutskasta alla som vill presentera den sanna bilden av Sverige! Så det blir en massiv kampanj riktad mot Facebook, Twitter och Instagram för att stänga ner de obekväma rösterna allt för att bibehålla illusionen av Sverigebilden

Att ta sig ur en sekt..

Jag vill med detta inlägg hjälpa alla de stackare som dragits in i sekter som #jagärhär och #vistårinteut men även andra sektliknande grupperingar på webben! Det kan vara en trygghet att gå med i en sekt man lär känna likasinnade människor man lär känna karismatiska sektledare som lovar en att det man gör för sekten är rätt och att man är en god person om man gör som sektledarna vill!

Det kan gå fort och helt plötsligt är ens egna tankar inte ens egna utan sektens och man ger avkall på sitt jag! Men oroa er inte det finns hjälp att ta sig ur en sekt, det är en hård och plågsam process men det finns hopp för er!

Först och främst ska ni läsa detta Sekternas kännetecken där får ni veta vad som kännetecknar en sekt och om ni har en anhörig som har dragits in i sekter som #jagärhär och #vistårinteut eller andra sektliknande grupperingar så kan ni få mycket bra information!

Nästa steg är att vända sig till organisationer som kan hjälpa er att komma ut ur sekten och då är detta bra för er Stiftelsen Fri och Hjälpkällan där kan ni få all den hjälp ni behöver för att ta er ut ur sekten och de vänder sig också till anhöriga till de som fastnat i en sekt

Vänsterrörelsen blir allt mer desperat..

Man märker hur desperationen sprider sig hos vänsterrörelsen och de vet snart inte hur de ska utagera för att få fram sitt vänstervridna budskap! De tar till alla fulknep de kan komma på och ändå så hjälper det inte dem! Man märker hur personangrepp börjar bli mer och mer påtagligt i diskussioner med vänsterrörelsen.

Jag kan bara ta ett exempel från igår!

På SVT Nyheter Facebooksida hade man publicerat följande inlägg ”Så blev Sophie ofrivillig symbol för invandringskritiska grupper världen över

Till detta inlägg skrev jag följande: Och har de lyckats fånga gärningsmannen? Eller är det ett av många nedlagda ärenden hos polisen?

Det tog inte lång tid efter att jag hade skrivit detta då vänsterextremisterna dök upp och började kalla mig högerextremist! Läs det jag skrev tre gånger och säg mig sen vad i det jag skrev är högerextremistiskt? Men det är just så vänsterrörelsen agerar de har slutat föra en saklig och vuxen diskussion utan börjat använda sig av fulknep och personangrepp!

Nu skulle ju några kunna hävda ”men du gör ju exakt samma sak” men det gör jag inte, jag provocerar med sarkasm och ironi och försöker till varje pris att inte  gå till personangrepp men visst händer det att jag också ger igen med samma mynt.

Så nu är det ett faktum vänsterrörelsen börjar förlora sitt grepp om sociala medier och om folket, deras lögner har genomskådats och nu börjar folket att opponera sig! Det är nog det värsta som kan drabba vänsterrörelsen men samtidigt så var det inte oväntat! Folket kan man bara lura till en viss grad men sen går det inte längre!

Med rätt värdegrund är det okej att vara främlingsfientlig rasist

Jag är väldigt aktiv i sociala medier som t.ex. Facebook och jag gillar att provocera med sarkasm och ironi men jag är alltid hövlig och jag pekar aldrig direkt ut någon eller något! Däremot kan jag antyda eller insinuera vilket jag tycker är okej och låta var och en klura ut vad jag menade!

Genom att provocera har jag retat upp en hel del rödtjutskommunister genom åren och även anhängare av vänsterrörelser som #jagärhär och #vistårinteut men även andra grupperingar! Jag brukar tycka att det är roligt att hetsa upp dem för då gör de oftast bort sig riktigt rejält!

Men det jag har reagerat starkast på är hur dessa rödtjutskommunister och anhängare av vänsterrörelser kan och får uttrycka sig främlingsfientligt och rasistiskt om människor som mig! Det går inte en dag utan att man blir attackerad med främlingsfientliga och rasistiska påhopp från dessa individer. Jag har då anmält dessa kommentarer till bland annat Facebook och har nästan uteslutande alltid fått tillbaka svar att Facebook anser inte att dessa kommentarer bryter mot deras policy och regler!

Då måste man ställa frågor! Innebär det att Facebook inte vet hur främlingsfientliga och rasistiska kommentarer ser ut eller är det så att de som uttrycker sig främlingsfientligt och rasistiskt har rätt värdegrund enligt den svenska modellen och således anses inte deras främlingsfientliga och rasistiska kommentarer vara fel?

Jag sparar alla dessa främlingsfientliga och rasistiska kommentarer som en skärmdump och kommer en dag framöver att publicera varenda en av dem här på min blogg!

Fackförbundet unionen..

Fackförbundet Unionen har valt att representera en kvinna som diskriminerar män genom att vägra skaka hand med män! Den här kvinnan har också tydliga regler som t.ex att män måste hålla ett visst avstånd till henne!

Den här kvinnan hävdar att det är hennes religiösa övertygelse som säger att hon inte kan skaka hand med män och att män måste ha ett visst avstånd till henne! Men om nu hennes övertygelse är så stark att hon inte kan skaka hand med män och män måste hålla avstånd till henne vad gör hon då i Sverige?

Jag menar att det måste ju vara en skräckupplevelse för denna kvinna att leva och bo i Sverige där det flödar över av män som kan komma i nära kontakt med henne! Eller har hon för avsikt att hålla sig undangömd hela sitt liv?

När religiösa övertygelser är så påträngande i ett samhälle att det drabbar omgivningen negativt då bör samhället fundera på om man vill ha denna religiösa övertygelse i samhället!

Sveriges statsminister Stefan Löfven har inte mycket klokt att säga men vid ett enda tillfälle briljerade han och det var när han sa följande ”I Sverige hälsar man på varandra. Man tar både kvinnor och män i handen” Källa: https://www.svd.se/folj-fragestunden-med-stefan-lofven

Konsekvenserna som skulle kunna uppstå om den här kvinna vinner i arbetsdomstol är att det svenska samhället skulle tvingas att ännu mer anpassa sig till individer som har extrema religiösa övertygelser och det skulle helt plötsligt bli okej att diskriminera i skydd av sin religiösa övertygelse!

Så hoppas på att arbetsdomstolen inte består av politiskt korrekta nickedockor utan dömer rätt! Och ni som är medlemmar i #Unionen ta er en funderare på om ni vill vara medlemmar i ett fackförbund som medverkar till att befästa extrema religiösa övertygelser i Sverige

På min Facebooksida har unionen svarat mig följande:

Hej Dragan,

Tack att du hör av dig och delar din åsikt!

Som fackförbund ingår det i vårt uppdrag att företräda medlemmar när de ber oss, sedan är det lagen eller de partsavtal som finns på svensk arbetsmarknad som avgör vem som har rätt i det enskilda fallet. Det är Arbetsdomstolen som har till uppgift att pröva om det var diskriminerande eller inte, utifrån diskrimineringsgrunden religionsfrihet, när arbetsgivaren avslutade lärarvikariens uppdrag efter att hon på grund av sin religion inte ville skaka hand med en manlig kollega. Diskrimineringsgrunden handlar om religionsfrihet, och i sak inte om man tar i hand eller inte.

Generellt menar Unionen att en arbetsgivare ska ställa rätt krav vid rekrytering eller inhyrning. Utgångspunkten för arbetsgivaren måste vara att förhindra diskriminering så långt det är möjligt. I vissa anställningar skulle Unionen anse att arbetsgivaren får ställa krav på att man tar i hand, i andra inte. Man får bedöma i varje enskilt fall utifrån svensk lagstiftning och det är viktigt att det är arbetsuppgifterna karaktär som avgör.

Med vänlig hälsning,
Unionen genom Elisabeth

Observera den textrad som jag markerat med röd färg och begrunda det unionen skriver och fråga er själva om det verkligen är sanningen eller är det kanske så att unionen ljuger? Bara att enkelt Googla så har jag funnit tre fall där unionen inte hjälpt behövande medlemmar!

SvD-anställda besvikna på facket: ”Vi fick ingen hjälp från Unionen”

Från artikeln:

Det sex som arbetat på Svenska Dagbladets försäljningskontor i Östersund och som stämde arbetsgivaren, och nu också har vunnit, är missnöjda med att de inte fått någon hjälp från fackförbundet Unionen. I april 2009 lämnade de anställda in en anmälan till facket om de felaktiga löneavdragen. Facket har därefter fyra månader på sig att kalla till en förhandling. Men tiden gick utan att de uppfattade det som om Unionen reagerade. I stället valde de att vända sig till en advokat och för att driva en egen rättsprocess.

Unionen hjälper inte lågavlönade

Från artikeln:

Ett fegare förbund när det gäller löneförhandling får man leta efter. Under mina 35 år på Perstorp AB har den enda ‘stridsåtgärden’ varit
övertidsblockad i mitten av 70-talet. Man har varit märkligt överens med företagsledningen. Det kan kvitta nu, för jag har blivit förklarad överflödig som så många andra. Inte heller här fick jag någon konstruktiv hjälp av Unionen. Bara ‘bullshit’ och hänvisning till
Trygghetsrådets terapi.

Perstorpsbo

”Hemskt att Unionen ljuger och lurar folk”

Från artikeln:

Unionen får kraftig kritik från flera LO-förbund för att de försöker värva medlemmar som inte hör hemma i Unionen. Nu erkänner Unionen att fel personer kan ha ”ramlat in”.

Begrunda nu detta med att representant från unionen skriver ”Som fackförbund ingår det i vårt uppdrag att företräda medlemmar när de ber oss” och ha då i åtanke att unionen hjälper INTE ALLA medlemmar utan uppenbart bara de medlemmar som ger bra rubriker i media! Så innan ni beslutar er för att eventuellt ansöka om medlemskap i fackförbundet unionen begrunda dessa ord, om ni hamnar i knipa se då till att ert fall har medialt intresse annars kan ni glömma att unionen kommer att hjälpa er!