Ställde några frågor till Alternativ För Sverige

Jag läser på nätet att Sverigedemokraterna har kallat er för högerextremister och rasister, hur ser ni på detta barnsliga beteende?

Jag tycker detta är störtlöjligt och alla vuxna människor förstår att dessa anklagelser inte stämmer. Det är speciellt märkligt eftersom SD själva under alla år blivit kallade just dessa saker av det etablissemang man nu gör allting för bli en del av. Jag tror inte Sverigedemokraternas väljare uppskattar att man använder dessa innehållslösa skällsord på AfS.

Jag är själv Kroat och stolt kroatisk nationalist hur ser ni på nationalism?

Vi är positiva till nationalism och ser det som naturligt för varje folk att vilja värna sin egen identitet och arbeta för att den ska leva vidare.

Varför ska jag och andra rösta på er, vad har ni konkret att erbjuda kortfattat?

Alternativ för Sverige är Återvandringspartiet!

Vi vill införa ett omedelbart asylstopp och inleda en aktiv återvandringspolitik. Det första målet är att utvisa alla illegala invandrare. Vill vill även lägga ned Migrationsverket och bygga upp Återvandringsverket som ska ha alla resurser som krävs för att utvisa personer som inte ska vara i vårt land.

Vi vill gå igenom alla uppehållstillstånd som delats ut sedan år 2000 och utvisa personer utan medborgarskap ifall de har ljugit eller mutat sig till uppehållstillstånd, levt på bidrag en ansenlig del av sin vistelse, inte lärt sig svenska eller varit kriminella.

Vad skulle er första åtgärd vara om ni kom in i riksdagen i år?

Sakpolitiskt arbeta för totalt asylstopp och påbörjad återvandring.

Kommer ni att verka för att samarbeta med de andra partierna eller kommer ni att köra er egen linje?

Vi kommer naturligtvis samarbeta med andra partier i de fall där det gynnar Sverige. Men vi ser inget egenvärde i att vika oss för de andra partierna enbart i syfte att bli “godkända” och få en klapp på axeln av dem.

Varför har Gustav Kasselstrand låtit stubben växa?

Jag antar att han gillar det 🙂

Ser ni er själva som SD lite eller hur vill ni definiera er?

Vi ser oss inte som motståndare till Sverigedemokraterna. Tvärtom är SD det enda riksdagsparti som åtminstone gjort litet grann för att stoppa vansinnet i Sverige. Men det är uppenbart att SD de senaste åren försakat sin samhällsförändrande kapacitet till förmån för att bli godkända av etablissemanget. Alternativ för Sverige tror inte att det är rätt väg att gå att försöka anpassa sig till de partier som orsakat vårt lands problem. De här partierna kan aldrig lösa Sveriges problem. De är problemet.

Hur många medlemmar har ni just nu?

Vi har i dagsläget runt 1000 medlemmar.

Kommer ni att starta ett ungdomsförbund?

Ja, det kommer att ske i framtiden.


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.