Facebook är ett skämt!!

Återigen blir jag helt plötsligt utloggad från mitt offentliga Facebookkonto och denna gång kräver Facebook att jag ska ladda upp ett foto på mig själv! Ingen förklaring till att de loggar ut mig inget förutom att jag loggas ut! Men det är intressant hur detta sker i samband att jag nämner #jagärhär juridikfronten och näthatsgranskaren på min Facebooksida https://www.facebook.com/ddklaric/

Det är som att Facebook har någon sökmotor som scannar av publiceringar och när någon publicerar för många inlägg med dessa tre förbjudna ord då loggas man automatiskt ut utan förklaring och med allra största sannolikhet blir man av med sitt Facebookkonto! Jag börjar förstå varför allt fler har tröttnat på Facebook och det kommer att bli Facebooks undergång att de motarbetar yttrandefrihet och åsiktsfrihet!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.