Kan man lita på Justitieombudsmannen (JO)

Den 12 mars i år anmälde jag Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor Helena Bunner till JO för jag ville att de skulle granska om det förelåg en jävsituation när de beviljade näthatsgranskaren 600 000 kronor i bidrag av skattebetalarnas pengar!

Helena Bunner är medlem i gruppen #jagärhär och det finns starka kopplingar mellan #jagärhär och näthatsgranskaren och jag misstänkte att detta kunde ha påverkat Helena Bunner till att vara mer positivt inställd till näthatsgranskaren! Och det är min medborgerliga skyldighet att anmäla sånt som jag misstänker är fel inom en statlig myndighet!

Fick idag svar från Justitieombudsmannen (JO) ”Din anmälan föranleder inte någon åtgärd eller något uttalande från min sida” och ärendet avslutas signerat Lars Lindström

Så med andra ord har inte Justitieombudsmannen (JO) ens brytt sig om att granska om det föreligger en jävsituation de har helt enkelt bara valt att lägga ner det! Då kommer vi till min fråga, kan man lita på att Justitieombudsmannen (JO) gör sitt jobb enligt det uppdrag de har från riksdagen?

För information om näthatsgranskaren, #jagärhär och Helena Bunner kan ni läsa om här http://katerinamagasin.se/lex-kapten-klanning-hur-mycket-granskning-tal-nathatsgranskaren/


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.