Jag gillar inte Kent Ekeroth, men och det finns alltid ett men..

Jag lärde känna Kent Ekeroth under min tid i SD och till att börja med gillade jag honom men allt efter så började jag ogilla honom och här kommer jag att berätta varför jag inte gillar Kent Ekeroth.

Kent Ekeroth är en besserwisser, han är aggressiv, han krökar för mycket, han festar alldeles för mycket, han kan vara väldigt otrevlig, han är svår, han ställer till det för sig för ofta och en hel del annat!

Men och nu kommer vi till det där men,

Kent Ekeroth är en duktig politiker, han är påläst, han är intelligent, han är lojal till partiet, han pussar ingens arslen, han kan prata för sig, han är saklig, han är väl insatt i olika ämnen, han har ett väl uppbyggt kontaktnätverk han är helt enkelt ovärderlig för partiet Sverigedemokraterna så att peta han från riksdagslistan är idiotism på allra högsta nivå!

Jag behöver inte gilla Kent Ekeroth vad jag tycker om Kent Ekeroth är oväsentligt och spelar ingen roll! Kent Ekeroth är som en idrottsman på elitnivå och alla vet hur de är! De är egotrippade men samtidigt bäst inom den idrott de utövar!

Kent Ekeroth blev inte petad från riksdagslistan för att han är en duktig politiker Kent Ekeroth blev petad för att ”de tre amigos” vill gärna ingå ett samarbete med moderaterna och ser således Kent Ekeroth som en belastning för sin egna framtid! Men då kan man fråga sig vem är egoist i detta fall? Är det ”de tre amigos” eller Kent Ekeroth?

Partiet Sverigedemokraterna har spårat ut helt och hållet med ”de tre amigos” vid rodret. Sverigedemokraterna är i min mening inte längre en gräsrotsrörelse som det var en gång i tiden. Och ”de tre amigos” svek mot sina gräsrötter kommer att skada partiet för eller senare!

Jag hoppas att den alternativa listan vinner på landsdagarna och att Kent Ekeroth får sitta kvar i riksdagen men om den alternativa listan inte skulle vinna gehör på landsdagarna då skulle jag vilja råda Kent Ekeroth att gå med Alternativ för Sverige de skulle verkligen behöva en politiker av Kent Ekeroths kaliber.


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.