Facebook har blivit ett skämt..

Mer och mer börjar Facebook att framstå som ett stort skämt! Om det blivit så medvetet eller om det vuxit fram den senaste tiden är svårt att säga! Men deras kundrelationer suger något riktigt rejält!

Jag blev som sagt av någon konstig anledning utloggad från mitt konto i söndags kort efter att jag hade skrivit ett kritiskt inlägg om #jagärhär på min Facebooksida! Facebook ville att jag skulle bekräfta mitt konto med en kod som de skickar till min mobiltelefon! Problemet är bara att det var ett kontantkort hos Comviq och jag hade råkat glömma fylla på det och det inaktiverades! Jag fick ett nytt kort och skulle byta på min Facebookprofil men han inte förrän jag blev utestängd från mitt konto!

Jag satt sen i två dagar och letade efter information om hur jag skulle kunna meddela Facebook om mitt problem och få hjälp med problemet! Jag hittade till sist ett formulär man ska fylla i och skicka in till Facebook (ni kan hitta det HÄR) jag fyllde i detta formulär och sitter nu och väntar på svar! Frågan är hur länge avser Facebook en kund vänta? Eller är det så att jag blivit svartlistad av Facebook för att deras goda vänner från #jagärhär har klagat på mig?

Innan ni skriker konspirationsteoretiker och hävdar att jag ljuger ska ni beakta att Dagens Nyheter och Expressen klagade hos Google tills Google gav med sig och raderade Granskning Sveriges alla Youtube konton! Så att stora organisationer kan få igenom sin vilja är ju inte direkt främmande!

Jag har kollat lite och bland annat funnit att Facebooks Sverige och Finland chef har en god vän som är aktiv medlem i gruppen #jagärhär detta i sig behöver inte betyda något men kan också peka på att det finns ett närmare samarbete mellan Facebook Sverige och #jagärhär än vad tidigare har antagits!

Jag kommer att vänta några dagar till och se om Facebook hör av sig sen kommer jag att aktivera ett av alla de andra Facebookkonton jag har, det är det minsta problemet! Vad som stör mig är att Facebook dolde min Facebooksida utan förklaring eller motiv i 6 dagar dvs att jag har inte möjlighet att få ut mitt budskap förrän fredag kväll! Att begära att jag ska bekräfta mitt konto det köper jag men vad har det med min Facebooksida att göra? Som tur är så hade jag två administratörer kopplade till Facebooksidan så den kommer jag inte att förlora!

Så en hälsning till vänsterrörelsen och #jagärhär ni kan gömma er och dölja er men jag kommer att finna er och skriva om er hur mycket ni än anmäler och försöker tysta ner mig


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.