När ursprung och etnicitet hamnar i fokus..

Man börjar märka hur vänsterrörelsen, grupper som #jagärhär och lågintelligenta individer börjar fokusera på meningsmotståndarnas ursprung och etnicitet!

Det är precis som om de i sitt förvirrade tillstånd tror att alla invandrare är en homogen folkgrupp och att vi alla har samma åsikter och tycker exakt detsamma!

Men jag kan tala om för er att vi invandrare är enskilda individer med våra egna åsikter och eget tänkande. Så att peka ut Katerina Janouch Hanif Bali och andra invandrare med en avvikande åsikt om den förda invandringspolitiken och den skeva Sverigebild som ni har målat upp i ert huvud som en homogen grupp är dömt att misslyckas!

Ta debatten och lyssna på vad vi invandrare har att säga vi har haft förmågan att kunna se den drastiska förändring som #Sverige genomgått med både svenska och invandrande ögon och om vi säger att det är något fel med dagens Sverige då ska ni lyssna och inte börja klistra epitet på oss!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.