#jagärhär trollen kan känna sig blåsta..

Ett litet bakslag stoppar inte mig och det fria ordet! Så att påverka Facebook till att stänga ut mig från mitt offentliga konto gör ingen skillnad! Jag har fortfarande mitt privata konto och även fler andra konton som jag kan aktivera när jag vill! Och jag ska också skaffa tio kontantkorts abonnemang och ha när jag registrerar fler konton på Facebook! Jag ska se till att alla min konton har den information som krävs för att inte bli utestängd igen!

Vidare så ska jag skapa flertalet Facebooksidor med samma målsättning som jag har nu och det är att sprida sanningen till folket! Jag har min domän klaric.se men ska också registrera några extra domännamn samt skapa några extra Twitterkonton! Så good luck säger jag till de självutnämnda åsiktspoliserna och trollen från #jagärhär

Ju mer ni attackerar desto mer kommer jag att gå på offensiven och jag kommer nu också att börja massanmäla alla anhängare av #jagärhär och uppmana alla mina följare att göra det samma! Så bring it on bitches let the game begin!

Jag brukar normalt inte bli arg eller upprörd men när de ger sig på den demokratiska rättigheten yttrandefrihet och åsiktsfrihet på ett fult sätt då kokar det inom mig och om de inte har sett mig arg innan då kommer de att få se min ilska nu!

Till alla er frihetskämpar och dissidenter där ute ge inte upp kampen slåss för er rätt till yttrandefrihet och åsiktsfrihet låt inte trollen och vänsterrörelsen ta detta ifrån från oss push back och ge igen men på ett fredligt och fridfullt sätt!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.