#jagärhär är på hugget..

Skrev detta på min Facebooksida idag:

I spåren av årets svenska hjältar nominering som Aftonbladet håller i så har alternativ media och speciellt Katerina Janouch gjort ett utomordentligt arbete och avslöjat Aftonbladets favorit som djurplågare!

Agria Djurförsäkring Hund Agria Djurförsäkring Katt Agria Djurförsäkring Häst dvs Agria djurförsäkring har fått ta emot en hel del klagomål från sina kunder för att de sponsrar ett evenemang där man hyllar en djurplågare!

Men jag har inte någonstans läst att man har ställt frågor till Mina Dennert grundare av #jagärhär om hur de har kunnat samarbeta med en djurplågare!

Det har ju framkommit indikationer bland annat från en stor granskning Katerina gjorde att det finns starka kopplingar mellan gruppen jagärhär och den utpekade djurplågaren bland annat ska en aktiv medlem i gruppen jagärhär varit den som beviljade statligt bidrag till djurplågaren!

Jag skulle uppskatta om alternativ media som FriaTider.se Nyheter Idag Samhällsnytt börjar gräva lite djupare i detta träsk och ställer gruppen jagärhär mot väggen!

Hade inte Expressen och Dagens Nyheter bedrivit en hetsjakt på granskning Sverige så hade de med största sannolikhet ställt dessa frågor till jagärhär.

jag anser att #vimåsteprata om självutnämnda åsiktspoliser som jag tycker är ett hot mot demokratin, yttrandefriheten och åsiktsfriheten och börja granska dessa åsiktspoliser på djupet

Läs vad Katerina har skrivit om detta http://katerinamagasin.se/lex-kapten-klanning-hur-mycket-granskning-tal-nathatsgranskaren/

Det tog knappt en timme från att jag skrev detta till att Facebook helt plötsligt loggar ut mig och kräver att jag ska ange någon säkerhetskod som de skickar till mitt mobilnummer. Problemet är bara att detta nummer inaktiverades för någon dag sen av min operatör och att jag nu har ett nytt nummer! Så nu kan jag inte ange deras förbaskade säkerhetskod och jag kan inte ändra mitt nummer utan att först logga in vilket jag inte kan!

Detta mina vänner är hur ”jagärhär opererar i sociala medier! Och detta beteende och agerande hyllas av det politiska och mediala etablissemanget

Dela gärna detta inlägg till så många ni kan så att sanningen kommer fram


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.