Behöver er hjälp

Hej alla jag blev utloggad från mitt Facebook konto och kan inte komma in igen då jag inte längre har det mobilnummer som jag registrerade med kontot! Nu har Facebook också lagt min Facebooksida som dold och den visas inte igen förrän den 16 mars! Hur fan löser man detta med att logga in om man inte har tillgång till mobilnumret?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.