När ska svenskarna ta upp sin knutna näve ur fickan?

Det brukar sägas att svenska folket i tysthet knyter sin näve i fickan i ilska över det som händer i Sverige men min fråga till det svenska folket är, när ska ni ta upp den knutna näven ur fickan och protestera på riktigt?

Det går inte bra för Sverige oavsett vad politiker och journalister säger! Politikernas och mediernas lögner har avslöjats och det går inte längre att förtiga att det råder kaos i Sverige! Det är bara att öppna upp ögonen och se det totala kaos som råder ute i samhället!

Jag kan inte räkna en enda dag utan att man får läsa om någon form av brottslig verksamhet i Sverige! Det handlar om mord, våldtäkter, misshandel, rån, sexuella ofredanden, attacker på polis, sprängningar av polisbilar, skottlossning, attacker på blåljuspersonal, bilbränder, sprängningar, knivslagsmål o.s.v. listan kan göras kilometerlång men ni förstår min poäng!

Vänsterrörelsen tillsammans med media och politiker kämpar febrilt för att minimera skadorna av detta men även deras kamp börjar att framstå som desperat. I en sista ansträngning för att hålla liv i lögnen har man nu börjat förfölja oliktänkande, meningsmotståndare och sanningssägare genom att i en samlad attack med hjälp av antidemokratiska grupperingar och metoder massanmäla i sociala medier, polisanmäla, spärra från att uttrycka sig i sociala medier, stänga ner konton o.s.v

Om inte svenskarna drar upp sin knutna näve ur fickan och börjar protestera högljutt då kan det resultera i att vi inom några år får ett öppet inbördeskrig i Sverige eller ännu värre en total kapitulation där Sverige inte längre är Sverige!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.