#jagärhär svensk media och Facebook..

Det händer en hel del underligheter i sociala medier som bland annat Facebook!

Kommentarer raderas kort efter att de blivit publicerade! Obekväma röster spärras! Spamattacker på meningsmotståndare är dirigerade! Det händer alldeles för många underliga saker just nu och den som inte ifrågasätter låter det ske!

Jag börjar misstänka att det sker ett betydligt djupare samarbete mellan #jagärhär och Facebook samt svensk media! Jag tror att #jagärhär har beviljats administrativa rättigheter som administratör eller moderator hos svensk media på deras Facebooksidor och att de av Facebook har getts privilegier där deras medlemmar inte spärras av från Facebook och att ledarskapet i #jagärhär har inverkan på vilka som spärras från Facebook?

Kalla mig konspiratorisk om ni vill men något står inte rätt till på sociala medier i Sverige


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.