#jagärhär är som flugor runt skit..

Det är intressant hur gruppen #jagärhär dyker upp i kommentatorstrådar som ger massiv medial exponering? Väldigt sällan att man ser dem i kommentarstrådar med mindre eller ingen medial exponering! En grupp som säger sig motarbeta och motverka hat och hot på internet borde ju rimligen finnas överallt och med tanke på deras storlek (74000+) medlemmar så skulle de kunna bevaka alla kommentatorstrådar i Sverige.

Men nej icke sa Nicke de syns bara i kommentatorstrådar med maximal medial exponering och det visar sig också att de får tydliga direktiv i gruppen vilka kommentatorstrådar de ska spamma! Det finns alltså ledande gestalter i gruppen som dirigerar medlemmarna åt vilket håll de ska gå, vad de ska säga och hur de ska tänka? Men vänta nu en stund kallas inte det sekt och sektmentalitet?

Jag skulle också vilja rekommendera anhängare av #jagärhär att gå in på denna länk ”How 2 Google For Dummies” så slipper ni ställa urbota korkade frågor! Om det är något ni inte förstår då kan ni ta mig fan Googla på det själva.


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.