När Sverige blev en socialistisk diktatur..

Som alla av er som följer mig vet så är jag en flitig debattör i olika forum där jag skriver med sarkasm och ironi. Jag har alltid uttryckt mig färgstarkt om allt och jag har ansett att det är min demokratiska rättighet att få nyttja min yttrandefrihet och åsiktsfrihet!

Men nu märker man att yttrandefriheten och åsiktsfriheten är under attack av diverse statligt finansierade grupperingar som #jagärhär och näthatsgranskaren. Dessa grupperingar har gjort meningsmotståndare till staten villebråd och för varje meningsmotståndare till staten de sänker får de ett godhetspoäng av det mediala och politiska etablissemanget.

Jag minns min barndom och alla mina resor till dåvarande Jugoslavien. Men jag minns speciellt ett tillfälle då jag besökte min släkt i Zagreb och vi bestämde oss för att ta spårvagnen in till centrum och bara strosa runt på gatorna i sommarvädret. Vi hade det trevligt och käkade glass. På vägen hem blev jag vettskrämd av en händelse där två svartklädda individer dök upp på spårvagnen och släpade bort en person som skrikandes protesterade. Jag kurrade ihop mig i ett hörn och blev riktigt rädd.

Jag fick senare förklarat för mig att det var Titos hemliga polis som var utsända till att jaga alla motståndare till Tito! Och det var inget ovanligt för just Jugoslavien utan detta förekom i alla Öststatsländer på den tiden! Sovjetunionen hade sitt KGB Östtyskland hade sitt STASI och angiveri bland medborgarna var allmänt känt! Det var helt enkelt ett normalt liv i kommunistiska och socialistiska diktaturer.

Så lyssna då nu när jag säger att den rädsla jag kände på spårvagnen när jag såg dessa svartklädda figurer släpa bort en person är samma rädsla jag nu känner i Sverige. Det obehag av att behöva läsa om hur det finns grupperingar finansierade av staten till att jaga meningsmotståndare till staten är inget man förväntar sig i ett demokratiskt land det är något man förväntar sig i en kommunistiskt eller socialistisk diktatur. Angiveri, massanmälningar, polisanmälningar, trakasserier, hot, hat, förföljelse o.s.v. av meningsmotståndare till staten bara för att de nyttjar sig av sin demokratiska rättighet som yttrandefrihet och åsiktsfrihet är inget jag förväntade mig att jag skulle få uppleva i Sverige!

Jag väntar nu bara på nästa steg i denna utveckling och det är att det dyker upp svartklädda figurer hemma hos en och släpar bort en för lite tortyr och inspärrning utan juridisk prövning och så som utvecklingen ser ut i dagens Sverige så är det inget otänkbart scenario!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.