Hädanefter polisanmäls nedsättande ord om Kroatien och kroater..

Med tanke på att grupperingar som #jagärhär och näthatsgranskarna anmäler folk för det minsta lilla så kommer jag framöver att anmäla alla som uttrycker sig nedsättande om Kroatien och kroater!

Jag har inte brytt mig särskilt mycket om att det finns idioter som uttrycker sig nedsättande om mitt fosterland och min folkgrupp i hettan under en diskussion så kan det komma upp elaka ord men det har varit en smäll man fick ta! Men hädanefter kommer jag att polisanmäla alla nedsättande ord som riktar sig mot Kroatien och folkgruppen kroater!

Kan grupperingar som #jagärhär och näthatsgranskarna utnyttja rättsväsendet till sin agenda så kan jag också göra det och jag uppmanar alla andra med ursprung i forna Jugoslavien att göra precis som jag kommer att göra!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.