Idag blev jag övertygad om att Facebook kapats av vänsterrörelsen

Jag anmälde en profil till Facebook för att profilen uttryckte sig riktigt illa och för att profilen var helt blank d.v.s. ingen som helst information om profilen! Falskt namn och falska profilbilder jag ett riktigt troll! Det går knappt en timme förrän Facebook återkommer med detta svar:

Tack för din anmälan – du gjorde rätt som informerade oss om detta. Vi har gått igenom profilen som du har anmält och den verkar inte specifikt bryta mot våra communityregler, men vi förstår att profilen eller något den delat ändå kan vara stötande för dig och andra. Vi vill hjälpa dig undvika sådant du inte vill se på Facebook.

Jag börjar nu bli övertygad om att det finns en överenskommelse eller ett när samarbete mellan svenska Facebook och vänsterrörelsen i Sverige, bland annat med grupper som #jagärhär och näthatsgranskaren där deras fotsoldater har fått immunitet mot att bli spärrade från Facebook. Gång på gång ser jag hur vänsterrörelsens fotsoldater beter sig illa i kommentarer på Facebook hur deras falska trollkonton spammar Facebook med meningslöst dravel och Facebook gör inget åt det!

Så om svenska Facebook har en överenskommelse eller nära samarbete med den svenska vänsterrörelsen hur påverkar det då yttrandefriheten och åsiktsfriheten i Sverige? Ja det blir ju problematisk för alla vänsterrörelsen ser som ett hot mot deras existens kommer ju att bli spärrade från att uttrycka sig på Facebook! Så vad kan man göra för att kunna fortsätta uttrycka sig fritt? Ja man kan gå med i GaB eller öppna ett konto på Twitter man kan också gå tillbaka till forum och starta ett forum där man öppet kan diskutera utan att vänsterrörelsen kommer åt en!

Men samtidigt är det sorgligt att en stor organisation som Facebook låter sig manipuleras av vänsterrörelsen.


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.