Förbjudna ord enligt åsiktspoliserna..

Som alla redan vet så finns det idag två väl etablerade grupperingar på nätet som agerar åsiktspoliser det är #jagärhär och näthatsgranskaren! För att hjälpa alla er som skulle kunna drabbas av dessa åsiktspoliser har jag nedtecknat de ord som skulle kunna innebära en anmälan mot er person!

Följande ord är inte accepterade av åsiktspoliserna:

Barnäktenskap, barnfru, månggifte, gruppvåldtäkt, rån. misshandel, mord, sexuella ofredanden, bilbränder, stenkastning, terrorist, pedofil, jihadist, extremist, kommunist, socialist, vapensmuggling, människosmuggling, illegal invandrare, ensamkommande man, kraftig skäggväxt, burka, burkini, slöja, niqab, hijab, könssegregering, moské, böneutrop, minaret.

Efterhand som nya förbjudna ord dyker upp kommer jag att lägga till dem! Har ni förslag på ord som ni vet är förbjudna enligt åsiktspoliserna kan ni skriva ner dem i en kommentar! Och ha i åtanke de statligt sponsrade åsiktspoliserna jobbar för alla er och gör världen till en mycket tryggare plats att leva i, ja om du inte är en gammal tant!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.