Att säga till någon att lämna landet är enligt domstol ett hatbrott..

Nu har en svensk domstol fastslagit att det är ett hatbrott att säga till någon att lämna landet! Enligt sydsvenska som jag citerar ”Nu straffas 40-åringen med villkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst. Tingsrätten betraktar händelsen som ett hatbrott eftersom han sa att kompisgänget skulle lämna Sverige” från denna artikel ”Hatbrott när ledig lärare smällde till 17-åring i ansiktet

Det är inget skämt jag lovar det är dagens sanning!

Jag vet inte hur många gånger den hatiska vänsterrörelsen eller anhängare av sekten #jagärhär har sagt till mig rakt ut att jag ska lämna landet? Men nu när det kategoriseras som ett hatbrott kommer jag att skärmdumpa alla såna uttalanden riktade mot mig och polisanmäla! Hatbrott är som bekant ett relativt grovt brott i Sverige och den som uttrycker sig hatiskt i skrift eller tal döms för brottet! Så jag kan yrka på skadestånd för mitt lidande och även se till att hen döms till villkorligt eller samhällstjänst! Det beror lite på åklagaren!

Så ha det i beaktande anhängare av sekten #jagärhär och alla hatare från vänsterrörelsen nu gäller det för er att tänka till innan ni kommenterar eller uttrycker er hatiskt!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.