Kampen om yttrandefriheten har startat..

Man skulle kunna tro att i ett demokratiskt samhälle som det svenska så skulle yttrandefrihet och åsiktsfrihet vara det normala men då misstar ni er det är långt ifrån det normala och man måste kämpa varje dag för sin yttrandefrihet och åsiktsfrihet!

Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är en demokratisk rättighet fastslagen i grundlagen och då skulle man kunna tro att det är en självklarhet! Men nej det är inte en självklarhet det är däremot en ständig kamp mot de som vill inskränka vår yttrandefrihet och åsiktsfrihet.

På den ena sidan har vi sanningssägarna de som värnar om yttrandefrihet och åsiktsfrihet och på andra sidan har vi det politiska och mediala etablissemanget som tillsammans med diverse vänstergrupperingar som t.ex. gruppen #jagärhär gör allt för att inskränka vår yttrandefrihet och åsiktsfrihet!

Ord som sanning har idag förvrängts av det politiska och mediala etablissemanget och deras stödtrupper som t.ex. gruppen #jagärhär och idag kallas sanningen för hat, hot, lögner, högerpopulism, rasism, främlingsfientlighet och en hel del annat negativt! Den som talar sanning hängs ut, man blir attackerad, man får sina skrifter i sociala medier raderade, man förföljs, man utsätts för hat och hot från de som säger sig motverka hat och hot som t.ex. gruppen #jagärhär och deras anhängare och de blir glatt påhejade av det politiska och mediala etablissemanget!

Den gnutta av yttrandefrihet och åsiktsfrihet som vi har idag och som man tar för givet håller på att försvinna och om folk inte reagerar och engagerar sig så kommer vi att till sist inte få uttrycka våra åsikter och i värsta fall kan vi komma att fängslas för våra åsikter! Så innan det är försent kämpa och ge er inte värna er rätt till yttrandefrihet och åsiktsfrihet för innan ni vet ordet av så har ni förlorat det!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.