Har Facebook infiltrerats av sekten #jagärhär?

Det har börjat ske en hel del förändringar inom Facebook man märker hur de oftare stänger ner konton som innehas av människor som det politiska och mediala etablissemanget anser vara oliktänkande! Nu talar jag om det svenska Facebook även om samma tendenser syns i det globala Facebook så håller vi oss till Sverige och det svenska Facebook!

Jag har personligen utan anledning drabbats av Facebooks nedstängning av konto! Jag har fått konto nedstängt utan anledning ingen förklaring bara att Facebook har stängt ner mitt konto! Det senaste utspelet från Facebook var att de spärrade mig från mitt konto i sju dagar och orsaken skulle vara att jag i en tråd skrev till en person som uttryckte sig invandrarfientligt och rasistiskt mot mig att jag skulle kontakta personens arbetsgivare! Jag är inte en sån person som anmäler folk anonymt jag vill att de ska veta att det är jag som har anmält dem! Jag agerar inte som vänsterrörelsen och sekten #jagärhär med sina anonyma anmälningar.

Det att jag meddelade en invandrarfientlig och rasistisk individ att jag skulle anmäla honom till hans arbetsgivare ansåg Facebook vara ett hot och spärrade mig från mitt konto! Jag kan lova er jag har under min tid sett betydligt grövre saker på Facebook utan åtgärd från Facebook men jag börjar misstänka att det är sekten #jagärhär som ligger bakom.

Jag kritiserar sekten #jagärhär öppet i sociala medier jag påpekar att deras metoder är sekteristiska att de inte motverkar hat och hot som de utger sig för och att de definitivt är politiskt styrda! Bara det faktum att den socialdemokratiska regeringen ska avsätta stora summor av skattebetalarnas pengar till sekten #jagärhär borde ju få en normal människa att rynka på ögonbrynen.

Det har också framkommit att #jagärhär har gjort frekventa besök på regeringskansliet för mysfika och diskussioner i hur man ska tysta ner oliktänkande och obekväma röster som inte har rätt värdegrund enligt den svenska modellen!

Och sen har det framkommit att Facebook ska hjälpa svenska staten (den socialdemokratiska regeringen) att rensa bort allt som enligt staten inte anses ha goda och rena åsikter d.v.s. inte har rätt värdegrund enligt den svenska modellen! Allt detta sammantaget kan man börja skönja ett mönster! Regeringen samarbetar med #jagärhär regeringen samarbetar med Facebook och vad är det då som säger att det inte finns ett fördjupat samarbete mellan #jagärhär och Facebook för att tysta ner oliktänkande på Facebook?

Jag skulle väldigt gärna vilja se att de alternativa medierna som Samhällsnytt, Fria Tider och Nyheter idag i en gemensam satsning börjar gräva i detta och tar fram sanningen! För skulle det visa sig att Facebook låter sig styras av #jagärhär då skulle det bli en enorm skandal och början på slutet för det sociala nätverket Facebook


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.