#detgodahatet från #jagärhär

Jag skulle kunna skriva spaltmeter om det goda hatet från #jagärhär och deras antidemokratiska agerande men det behövs inte jag väljer därför att återpublicera vad andra debattörer och frihetskämpar skriver om #jagärhär

#Jagärhär lanserar desinformationkampanj i sociala medier

#JagÄrHär gjorde mig till hatare

#Jagärhär:s massanmälningar – Så funkar de

Det mest osmakliga hittills från medlemmar i #jagärhär

Detta är statsunderstödda trollfabriken #jagärhär

Demokrati enligt #jagärhär

Janouch: Så hetsar #jagärhär mot journalister och författare

”Jag är här”-aktivister försvarar sexualförbrytare.

”Rasistslödder som tänder på bilar” – #jagärhär sprider konspirationer på nätet

AVSLÖJAR: Regeringen ville kartlägga ”hat” – #jagärhär blir samarbetspartner

Staten ska finansiera censur på sociala medier efter #jagärhär:s önskemål: ”Det finns jättemånga organisationer”

Trollandet och #jagärhär

Observera detta är inhämtat från en Googlesökning och omfattar bara de första två sidorna med sökresultat, jag skulle kunna återpublicera mer men har varken ork eller tid med det! Om ni verkligen är intresserade av gruppen #jagärhär så kan ni göra som jag gjorde och Googla på dem!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.