Har socialdemokraterna köpt sig 74 000 fotsoldater?

Jag är ingen vän av gruppen #jagärhär jag ser den gruppen som en sekt vars syfte är att sprida lögner i sociala medier glatt påhejade av svensk media och svenska politiker. Men man måste också ha i åtanke att denna sekt kan bli en maktfaktor och påverka kommande val! Så då blir man extra orolig när det framkommer att den socialdemokratiska regeringen ska pumpa in en massa pengar i denna sekt! Källa: Staten ska finansiera censur på sociala medier efter #jagärhär:s önskemål: ”Det finns jättemånga organisationer”

Det framkommer att man från regeringskansliet har varit behjälpliga i hur denna sekt kan söka bidrag och även de regelverk som finns! Så slutledning är att det finns ett väldigt nära samarbete mellan den socialdemokratiska regeringen och sekten #jagärhär och att socialdemokraterna avser att pumpa in en massa pengar i sekten #jagärhär samma år som det är val!

Det jag undrar över, vem får alla dessa statliga skattekronor? En enskild person? Eller har #jagärhär bildat en förening med styrelse så att det är styrelsen som tar emot dessa statliga skattekronor? Eller har #jagärhär bildat ett bolag så att det är bolaget som tar emot dessa pengar? För jag har svårt att tänka mig att staten skulle betala ut en massa kronor av skattebetalarnas pengar till en enskild individ och det skulle väl också kunna ses som lagbrott?

Men ha detta i åtanke, i början av ett valår betalar socialdemokraterna ut massor av kronor till en Facebookgrupp och vem säger att inte denna Facebookgrupp kan börja sprida socialdemokratisk propaganda? Så jag oroar mig inte för yttre påverkan eller att Ryssarna skulle påverka valet i år jag oroar mig mer för att gruppen #jagärhär med sina 74 000 fotsoldater kan påverka valet till socialdemokraternas fördel! Och det bisarra är att det är absolut tyst om det i media! Inte ett ord från media att socialdemokraterna köper sig en maktfaktor i sociala medier! Inte ens de andra partierna protesterar alla tycks tycka att detta är okej så vad säger det er om Sverige?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.