Sverigebilden..

Det kan inte vara lätt att vara en socialdemokratisk/miljöpartistisk regering idag! Dagligen måste man lägga stora resurser på att vitvaska den svarta Sverigebild som florerar på internet och i andra länders nyhetsrapportering. Jag skulle gissa att regeringen har ett helt kansli med flitiga små troll från bland annat sekten #jagärhär som dagligen sprider ett budskap om Sverige som inte är korrekt men som är accepterat av det politiska och mediala etablissemanget!

Men det börjar tyvärr bli allt tuffare och tuffare för dem att vitvaska Sverigebilden nu finns det ju till deras stora fasa alternativa medier och de bryr sig inte om lögnerna som det politiska och mediala etablissemanget så suktar efter utan de sprider den sanna bilden av Sverige den bild som varje svensk dagligen får uppleva!

Morden, våldtäkterna, rånen, misshandeln, sexuella ofredanden, bilbränder, sprängningar av polisbilar, stenkastning på blåljuspersonal, främmande föremål och all annan terrorverksamhet som sker dagligen i Sverige! Ja jag kallar det terrorverksamhet för det är precis vad det är!

Men det är lugnt den rödgröna regeringen har nu avsatt några miljoner till sekter som #jagärhär och de ska nu med sina 74 000 sektmedlemmar börja arbeta flitigt för regeringen och det mediala etablissemanget för att smutskasta alla som vill presentera den sanna bilden av Sverige! Så det blir en massiv kampanj riktad mot Facebook, Twitter och Instagram för att stänga ner de obekväma rösterna allt för att bibehålla illusionen av Sverigebilden


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.