Hur svensk media fungerar..

Idag framkom det att Kent Ekeroth har petats från Sverigedemokraternas riksdagslista av partiledningen. Föga förvånande med tanke på den nya inriktning partiledningen har.

Det roliga med detta beslut är att alla svenska medier skriver om det och man kan läsa mellan raderna hur glada de är över detta!

Men jag minns för inte så länge sen hur en svensk kyrka skändades genom att någon hade skrivit med stora bokstäver ”Allahu akbar” på väggen då var det nog bara Helsingborgs dagblad av de etablerade medierna som skrev en ynka lite artikel resten av det etablerade mediala etablissemanget i Sverige skrev inte ett ord.

Så patetiska är de svenska medierna och jag hoppas att de en dag ska självdö när folket till sist fattar vilka sopor de är!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.