Det finns lögnare och sen så finns det patologiska lögnare..

Som alla vet så är jag en flitig debattör i sociala medier och som vanligt kan jag skriva en kommentar med provokation och sarkasm!
Det gjorde jag idag på Expressens Facebooksida om ett inlägg som handlar om ”Man våldtog Susanne – gick fri efter åklagarens misstag
Det handlar om en utlänning som har våldtagit en svensk tjej och dömts till utvisning!

Jag skrev följande kommentar ”Och i vanlig ordning är våldtäktsmannen en person som döms till utvisning! Har blivit en hel del såna den senaste tiden!” och det första svaret jag fick var detta ”På sistone nä, har alltid varit så att man dömer till utvisning vid grova brott. Gjorde man under 90-talet också i samband med Balkaninvandringens våldtäktsbrott. Svenska våldtäktsmän kan man dessvärre inte utvisa.”

Jag skrev då att jag ville ha källa och fakta på att Balkaninvandrare våldtog och utvisades på 90 talet men det fick jag aldrig för det finns inga såna fakta för det är inget annat än lögn! Men den personen som skrev det började svamla på om en massa annat som inte hade något med saken att göra överhuvudtaget! En patologiska lögnare som inte kan se sina egna lögner!

I vilket fall som helst så avslutade jag denna diskussion med denna patologiska lögnare men om ni vill läsa hela tråden och komma med egna kommentarer så finner ni tråden HÄR Tänk bara på att hålla en god ton och var hövliga om ni kommenterar!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.