Vänsterrörelsen blir allt mer desperat..

Man märker hur desperationen sprider sig hos vänsterrörelsen och de vet snart inte hur de ska utagera för att få fram sitt vänstervridna budskap! De tar till alla fulknep de kan komma på och ändå så hjälper det inte dem! Man märker hur personangrepp börjar bli mer och mer påtagligt i diskussioner med vänsterrörelsen.

Jag kan bara ta ett exempel från igår!

På SVT Nyheter Facebooksida hade man publicerat följande inlägg ”Så blev Sophie ofrivillig symbol för invandringskritiska grupper världen över

Till detta inlägg skrev jag följande: Och har de lyckats fånga gärningsmannen? Eller är det ett av många nedlagda ärenden hos polisen?

Det tog inte lång tid efter att jag hade skrivit detta då vänsterextremisterna dök upp och började kalla mig högerextremist! Läs det jag skrev tre gånger och säg mig sen vad i det jag skrev är högerextremistiskt? Men det är just så vänsterrörelsen agerar de har slutat föra en saklig och vuxen diskussion utan börjat använda sig av fulknep och personangrepp!

Nu skulle ju några kunna hävda ”men du gör ju exakt samma sak” men det gör jag inte, jag provocerar med sarkasm och ironi och försöker till varje pris att inte  gå till personangrepp men visst händer det att jag också ger igen med samma mynt.

Så nu är det ett faktum vänsterrörelsen börjar förlora sitt grepp om sociala medier och om folket, deras lögner har genomskådats och nu börjar folket att opponera sig! Det är nog det värsta som kan drabba vänsterrörelsen men samtidigt så var det inte oväntat! Folket kan man bara lura till en viss grad men sen går det inte längre!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.