Med rätt värdegrund är det okej att vara främlingsfientlig rasist

Jag är väldigt aktiv i sociala medier som t.ex. Facebook och jag gillar att provocera med sarkasm och ironi men jag är alltid hövlig och jag pekar aldrig direkt ut någon eller något! Däremot kan jag antyda eller insinuera vilket jag tycker är okej och låta var och en klura ut vad jag menade!

Genom att provocera har jag retat upp en hel del rödtjutskommunister genom åren och även anhängare av vänsterrörelser som #jagärhär och #vistårinteut men även andra grupperingar! Jag brukar tycka att det är roligt att hetsa upp dem för då gör de oftast bort sig riktigt rejält!

Men det jag har reagerat starkast på är hur dessa rödtjutskommunister och anhängare av vänsterrörelser kan och får uttrycka sig främlingsfientligt och rasistiskt om människor som mig! Det går inte en dag utan att man blir attackerad med främlingsfientliga och rasistiska påhopp från dessa individer. Jag har då anmält dessa kommentarer till bland annat Facebook och har nästan uteslutande alltid fått tillbaka svar att Facebook anser inte att dessa kommentarer bryter mot deras policy och regler!

Då måste man ställa frågor! Innebär det att Facebook inte vet hur främlingsfientliga och rasistiska kommentarer ser ut eller är det så att de som uttrycker sig främlingsfientligt och rasistiskt har rätt värdegrund enligt den svenska modellen och således anses inte deras främlingsfientliga och rasistiska kommentarer vara fel?

Jag sparar alla dessa främlingsfientliga och rasistiska kommentarer som en skärmdump och kommer en dag framöver att publicera varenda en av dem här på min blogg!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.