Vad är tillåtet enligt Facebook?

Man kan fråga sig vad är tillåtet enligt Facebooks policy?

Skriver man sanningen och meddelar en person som uttrycker sig främlingsfientligt och rasistisk om människor från Balkan och Östeuropa att man ska anmäla personen till dess arbetsgivare istället för att skicka in en anonym anmälan så som vänsterrörelsen gör så anser Facebook att man har hotat personen! Men var i består hotet på vilket sätt har man hotat det är frågor som Facebook tyvärr inte vill svara på!

Men den anmälan man själv gjort på Facebook mot personen som uttrycker sig främlingsfientligt och rasistiskt om människor som kommer från Balkan och Östeuropa anser tydligen Facebook är okej och det bryter inte mot Facebooks policy!

Så vad är då okej enligt Facebooks policy? Låt oss titta på vad Facebook har släppt igenom sitt filter!

Döms till fängelse för att ha sålt droger på Facebook källa: https://www.dn.se/sthlm/doms-till-fangelse-for-att-ha-salt-droger-pa-facebook/

De marknadsförde och sålde droger via slutna grupper på Facebook. På onsdagen dömdes de fyra huvudmisstänkta till fleråriga fängelsestraff! Så att sälja droger på Facebook är tydligen okej enligt Facebooks policy?

Trött på att få vänförfrågningar från porr-profiler på Facebook? Så här blir du av med dom! Källa: http://www.nuntium.se/trott-pa-att-fa-vanforfragningar-fran-porr-profiler-pa-facebook-sa-har-blir-du-av-med-dom/

Får du också titt som tätt flera vänförfrågningar från personer som du absolut inte har någon aning om vilka de är? Då kan det här vara lösningen för att slippa få massvis med vänförfrågningar av den här typen.

Mängder med svenskar har senaste tiden fått konstiga vänförfrågningar dagligen från Facebook-konton som dom inte har någon aning om vilka det är. Majoriteten av kontona har profilbilder som består av lättklädda kvinnor.

Så porr och lättklätt är okej enligt Facebooks policy?

Avslöjat: Därför släpper Facebook igenom våld, hot och sex Källa: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jm5aJ/avslojat-darfor-slapper-facebook-igenom-vald-hot-och-sex

Du får beskriva hur man bryter nacken på en kvinna – men inte hota att göra det. Du får också lägga upp filmer på våldsamma dödsfall om det ”höjer medvetenheten” om dem. För första gången avslöjas Facebooks interna regler för vad som ska censureras eller inte. The Guardian har tagit del av hemliga dokument.

Så hot våld och sex är okej enligt Facebooks policy?

Bara en bråkdel av det som Facebook släpper igenom och som aldrig påverkas av deras så kallade policy! Det intressanta är också att vänsterextrema grupper och associerade till dem kommer undan med mycket mer en t.ex. en vanlig Facebookanvändare! Man kan också se att de som t.ex. betalar för tjänster på Facebook också kommer undan med mer än den vanliga Facebookanvänadern gör!

Så i grund och botten så gäller inte Facebooks policy om det handlar om knark, porr, våld om det är vänsterextremister som bryter mot reglerna?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.