Tolv ensamkommande tog livet av sig 2017

Idag publicerar Ekot Sveriges radio en artikel med följande rubrik ”Tolv ensamkommande tog livet av sig 2017

Direkt på artikeln dyker anhängare från vänsterrörelser som #jagärhär och #vistårinteut upp och börjar anklaga det svenska samhället för att dessa ensamkommande tar livet av sig och bortser helt från fakta!

Det är alltid tragiskt när människor tar livet av sig! Men att som vissa i grupperingar som #jagärhär och #vistårinteut anklagar det svenska samhället för att 12 ensamkommande tog livet av sig är befängt och visar på hur dessa grupperingar tänker! Enligt artikeln så begick de dessa självmord i väntan på sitt besked i asylprocessen inte efter de eventuellt hade mottagit ett avslag således är det föga troligt att själva asylprocessen skulle vara orsaken till deras självmord? Det kan finnas många orsaker som bland annat drogmissbruk eller sexuella övergrepp av andra asylsökande! Men det är inget vänsterrörelsen ville veta av eller kännas vid för det ger dem inte de mycket eftertraktade godhetspoäng de suktar efter!

Här är lite fakta som vänsterrörelsen inte vill veta av:

Drogmissbruk ökar markant hos ensamkommande barn Källa: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=6622087

SVT granskar: Gruppvåldtäkter bland ensamkommande pojkar Källa: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/svt-granskar-overgrepp-bland-ensamkommande

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.