Nu kan jag lägga ner mer tid på min blogg..

Det kan vara en välsignelse att bli avstängd från vänsterliberala Facebook då ger det mig mer tid att fokusera på min blogg och börja skriva lite! Jag funderar på att skriva något om vänsterpartiet kommunisterna och deras djupa rötter i kommunismen en våldsbejakande ideologi som har mördat miljontals människor i världen.

Jag kan inte för allt i världen förstå hur de andra partierna i riksdagen kan tycka att det är okej med att ha ett parti som vänsterpartiet i riksdagen ett parti med djupa rötter i den våldsbejakande ideologin kommunismen? Man brukar få höra från vänsterextrema rörelser men vänsterpartiet är inte kommunister de har ju bytt namn och avsagt sig kommunismen!

Men okej vi håller oss till den logik som vänsterextrema grupperingar brukar presentera och låt oss säga att för 25 år sen så hette SD Sverigedemokraterna nazisterna med djupa rötter inom den våldsbejakande ideologin nazismen men för 15 år sen bytte SD namn till Sverigedemokraterna och tog bort nazisterna från sitt namn samtidigt som de avsade sig nazismen som ideologi hade det då också varit okej om SD satt i riksdagen?

Det är lätt att förstå att vänsterrörelsen är intelligensbefriad och anledningarna till det kan var många men deras logik är så förvirrande att de nog inte ens förstår den själva


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.