Avstängd i 7 dagar från Facebook..

Jag har blivit avstängd i sju dagar från Facebook för att jag meddelade en person i en Facebooktråd på Expressen kulturs Facebooksida att jag skulle anmäla personen till dennes arbetsgivare att personen uttrycker sig främlingsfientligt och rasistiskt om personer från Balkan och Östeuropa när personen ifråga pekar ut dem som kriminella!

Detta är uppenbart ett hot enligt Facebook!

Så att hålla främlingsfientliga rasister borta från Facebook genom att anmäla deras främlingsfientliga och rasistiska agerande är ett hot enligt Facebook innebär det då att Facebook tycker det är okej att peka ut människor från Balkan och Östeuropa som kriminella och att det är okej enligt Facebook att uttrycka sig främlingsfientligt och rasistiskt?

Jag har överklagat Facebooks beslut men föga troligt att de ändrar sig med tanke på att det är vänsterextremister som har nästlat sig in på Facebook och granskar kommentarer och inlägg på Facebook


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.