Försäkringskassan..

Man ser idag hur försäkringskassan drar in assistansersättning till människor med stora behov! Man ser också hur försäkringskassan utförsäkrar sjuka människor dagligen! Och man undrar varför gör försäkringskassan så?

Visst finns det direktiv från regeringen att sänka sjuktalen men det kan inte vara enda orsaken? Är handläggare på försäkringskassan hjärtlösa och känner ingen empati? Varför sabbar försäkringskassan människors liv?

Tja en av orsakerna kan väl vara att man på försäkringskassan varit blåögda och naiva! Ett väldigt populärt argument nu för tiden! Så fort något blivit fel kan man skylla på naivitet!

Men låt oss då titta på fakta! Miljardbelopp försvinner till utländska bedragare! Utländska ligor tar sjuka utlänningar till Sverige för att roffa åt sig av assistanspengar! Detta är inget nytt detta har pågått under många år och gudarna ska veta hur många miljarder som blivit felaktigt utbetalda?

Så när försäkringskassans kista sinar på grund av att de låtit sig luras av kriminella då straffar försäkringskassan de oskyldiga och de som hade behövt försäkringskassans stöd och hjälp som mest!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

En reaktion på “Försäkringskassan..”

Kommentarer inaktiverade.