Bananmonarkin Sverige

Jag minns ett blomstrande vackert Sverige där folk kände sig trygga, man kunde vistas ute på kvällarna folk var glada och lyckliga. Ett Sverige där man fick sjukpenning när man blev sjuk och A-kassa när man blev arbetslös. Ett Sverige där sjukvården fungerade och man fick hjälp när man blev sjuk. Ett Sverige där pensionärer hade det gott ställt och slapp svälta ihjäl. Det fanns så mycket som var bra med det Sverige att det ryms inte plats i detta inlägg men alla ni som vet vad jag pratar om minns också det Sverige.

Så hur i helvete har det kunnat gå från det Sverige till att idag vara en bananmonarki?

Jag skulle vilja säga att det började 1975 när en enhetlig riksdag beslutade att Sverige skulle nu bli ett multikulturellt land! Socialdemokraterna med Palme var drivande i denna fråga och har sedan dess varit drivande! Det har egentligen inte spelat någon roll vilken regering Sverige haft sen dess de vara alla överens om en sak och det var att Sverige ska vara ett multikulturellt land!

Till sin hjälp fick politikerna svensk massmedia. I ett normalt och demokratiskt land så bevakar medierna politikerna och inte folket men då Sverige är en bananmonarki så bevakar medierna folket och inte politikerna. Vid sidan om allt detta växte det fram en stark vänsterrörelse mestadels från avdankade hippies som inte gjort annat än att röka hasch och dricka billigt rödtjut. Men nu plötsligt så blev deras tänkande accepterat och de började få inflytande inom politiken och inom media.

Jag går ut med mina hundar tre gånger om dagen och varje dag ser jag fattiga svenskar komma gåendes och rota igenom papperskorgar efter pantflaskor och burkar som de kan panta för att kunna köpa mjölk och bröd. När man ser detta dagligen då tappar man hoppet om Sverige som nation! Jag var en gång i tiden stolt att kunna säga att jag lever och bor i Sverige men idag skäms jag ögonen ur mig när jag måste visa upp mitt pass under resor.

Kommer det att bli bättre i Sverige kommer man kunna vända denna nedåtgående spiral? Tveksamt men inte omöjligt! Jag kan inte bara helt ge upp om Sverige det land som givit mig och min familj så mycket. Men samtidigt börjar det inte ske förändringar snart då är det kört och då flyttar jag till Kroatien.

Så alla ni som undrar varför jag lägger ner så mycket tid på att provocera med sarkasm och ironi, här har ni ert svar! Jag gör det med förhoppning att jag ska kunna väcka upp folk ur denna mardröm och få dem till att se sanningen så som den är inte så som den presenteras!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.