Socialdemokraternas trollfabrik

För inte så länge sedan avslöjades det att socialdemokraterna driver en trollfabrik och det intressanta är att denna trollfabrik producerar troll på löpande band. Jag vet inte hur många socialdemokratiska troll jag råkat ut för den senaste tiden men det är en hel del. Jag anmäler till Facebook, Facebook raderar och sen dyker det upp nya.

Det är ett spel om dominans vem ska dominera sociala medier speciellt nu i år då det är valår och socialdemokraterna har så mycket att förlora.

Personligen tycker jag att det är underhållande när de socialdemokratiska trollen attackerar mig det visar bara på att det jag gör är rätt och att de är rädda för mig. Så let the game begin


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.