Stockholm, Göteborg och Malmö

Vad har Stockholm, Göteborg och Malmö gemensamt?

Stockholm:
Den politiska majoriteten i Stockholms stad består av Socialdemokraterna (S), Miljöpartiet (MP), Vänsterpartiet (V) och Feministiskt Initiativ (FI)

Göteborg:
Under mandatperioden 2015-2018 är det Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ som styr staden i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Malmö:
Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet styr Malmö

Ni förstår poängen med detta? I dessa tre städer där den rödgröna sörjan styr råder det kaos och krigsliknande tillstånd!

Som valslogan inför valet i år kan ju socialdemokraterna använda detta ”Rösta på oss vi ger er spänning, aktion och underhållning” för någon trygghet levererar inte den rödgröna sörjan.

Nu skulle ju vissa kunna säga att det är inte den rödgröna sörjans fel att det är som det är i dessa tre städer och att det är en normal utveckling! Men om man säger så då kan man inte ha alla hästar i stallet!

Så alla ni som av någon outgrundlig anledning fortfarande har någon tillstymmelse av förtroende till socialdemokraterna gör oss alla en stor tjänst i år GÅ INTE OCH RÖSTA stanna hemma i lugn och ro ta en kopp kaffe och en ostmacka och låt oss normala människor gå och rösta

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.