Du är dömd för förtal..

Jag vet inte hur många gånger jag får höra att jag är dömd för förtal varje vecka men det är ett återkommande argument från vänsterrörelsen!

Get over it! Det är så länge sen och har inget att göra med idag! Eller ska ni älta det i all evighet?

För den delen har det nyligen framkommit att en del av dessa förtalsärenden inte har haft rent mjöl i påsen! Mer än så vill jag inte säga då jag har kontaktat en advokat och vi håller just nu på att se över mina möjligheter till att få upprättelse!

Men det är så typiskt vänstertroll! De börjar alltid med att agera besserwisser, när inte det fungerar då börjar de skriva långa kommentarer och när inte det fungerar då börjar de förolämpa, hota, attackera mitt ursprung min etnicitet och mitt namn och när inget av det fungerar då drar de upp att jag blivit dömd för förtal som om det skulle rättfärdiga allt!

Men snälla rara vänstertroll det handlar om förenklade tvistemål där domen är skadestånd det handlar inte om mord där domen är fängelsestraff!

Om ni inte har något klokt att säga eller skriva då är det kanske bästa att låta bli! För om ni fortsätter apa er då gör ni bara bort er och jag med fler får oss ett riktigt gott skratt åt er enfald!

SO GET OVER IT


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.