Blockera vänstertrollen

Det fina med sociala medier är att man kan blockera vänstertrollen!
Det gör att du slipper se deras kommentarer, de kan inte kontakta dig och du kommer att må mycket bättre!

Jag anmäler tiotalet vänstertroll dagligen till bland annat Facebook men jag blockerar också ett par om dagen!

Det finns inge anledning att utsätta sig för vänstertrollens hat och trakasserier! De förstår ju inte bättre och att försöka argumentera med dem är omöjligt! De kan inte argumentera de kan bara kasta skit!

Så här ser det ut när du blockerar någon på Facebook


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.