Vad är inte längre rasistiskt och rasism?

I dagens Sverige vågar man inte titta på en främling utan att riskera att bli kallad rasist!
Påtalar man för utlänningar att de gör fel då gallskriker de ”RASIST”
Det har blivit ett skällsord som får svenskarna att ducka och inte våga säga sin mening!

Vänstermänniskor har kommit på den briljanta iden att man kan sko sig på att säga att man motverkar rasism i Sverige för saken är det att politiker står i kö för att få kunna visa upp att de är goda antirasister.

Så internetgrupper som #jagärhär och nu det senaste fenomenet #Nostranger är inget annat än att få svenskarna att skämmas och att få svensken att hålla käften!
Kan man sen under resans gång tillskansa sig statliga bidrag så blir det ju bara grädde på moset!

Som invandrare och aktiv i sociala medier så stöter jag på vänsterrasism dagligen! Om de inte förolämpar då uttrycker de sig grovt rasistiskt! De attackerar mitt namn, mitt ursprung och min etnicitet! Verkligen skrämmande hur illa vänsterrasister beter sig men det värsta är inte deras beteende utan det faktum att de har enligt gällande regler rätt värdegrund och således tillåts deras rasism


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.