När vänsterns fotsoldater får härja fritt

Hur många av er minns den där lilla pojken som hade en tröja på sig som vänsterns fotsoldater stämplade som rasistisk?

Nu har det visat sig att familjen till den lilla pojken har tvingats fly på grund av vänsterns hätska kampanj!

The mother of the five-year-old H&M model caught up in a racism row has told the BBC her family has moved house in Sweden ”for security reasons.”
Källa: Family of H&M child model moved house ‘for security’

Gång på gång får man se hur vänsterns agerande får konsekvenser för företag, privatpersoner och även samhället. Och gång på gång ser vi hur svensk media lyfter fram dessa vänsterns fotsoldater och ger dem enormt utrymme!

Om nu vänstern istället för att sluka billigt rödtjut satte sig ner och använde det som finns mellan öronen så skulle dessa incidenter inte uppstå. Men när vänstern i sin iver att framstå som goda inte ser att dessa konsekvenser kan uppstå och att deras agerande drabbar oskyldiga ja då har vi ett samhällsproblem.

Jag hoppas verkligen att svenska media ska lära sig och inte hoppa på tåget lika snabbt nästa gång vänstern ylar om något utan att man på redaktionerna sätter sig ner i lugn och ro med en kopp kaffe och tänker efter innan de väljer att sålla sig till vänsterns kampanjande


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.