Socialism för invandrare (SFI)

Olof Palme, Lo-rapporter och gamla proggare. Det är vad invandrare möter när svenska staten skall fostra dem i ”rådande normer och värderingar”. Den socialistiska slagsidan i utbildningsmaterialet för Svenska För Invandrare är påtaglig. 150 000 SFI-studerande skolas varje år i arbetarrörelsens världsbild skriver Maria Eriksson. Källa: Invandrare fostras till socialism

Med tanke på att Sverige aldrig haft så hög invandring som under de senaste åren med socialdemokratiskt styre så börjar man nu ana ugglor i mossan!

Socialdemokraterna och Stefan Löfven kan inte sitta kvar vid makten om de inte indoktrinerar invandrare i den sanna socialistisk läran. SFI svenska för invandrare ett sätt för invandrare att lära sig det svenska språket lära sig om svenska traditioner och svensk kultur har blivit ett socialistisk indoktrinerings verktyg!

Vi vet ju att LO och den svenska fackföreningsrörelsen har alltid varit en indoktrinering i sann socialism och det är ingen hemlighet att LO skyfflar in miljoner till socialdemokraternas valkassa. Det fastän alla fackliga medlemmar inte är sanna socialister! Jag undrar bara hur de medlemmar som inte är sanna socialister känner för att deras medlemspengar skyfflas in i socialdemokraternas valkassa? Men är man så korkad att man är medlem i facket då får man skylla sig själv!

Sverige är inte längre en demokrati! I Sverige håller man på att urholka yttrandefriheten och åsiktsfriheten med skrämselpropaganda som att ryssen kommer! Allt i god socialdemokratisk anda! Stefan Löfven har deklarerat att han inte ens kommer att avgå som statsminister även om socialdemokraterna förlorar valet 2018!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.