Det lönar sig att massanmäla

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så rekommenderar jag alla att börja massanmäla vänsterns trollkonton i sociala medier, de har ju gjort så hur länge som helst och nu är det ”payback is a bitch”

Jag har idag mottagit flertalet meddelanden från Facebook med detta innehåll:

Tack för din anmälan – du gjorde rätt som informerade oss om detta. Vi har granskat profilen som du har anmält och beslutat att följa upp det med kontoägaren direkt. När vi tror att en profil är falsk eller utger sig för att vara någon annan ber vi hen att bekräfta sin identitet. Om vi ser något i en profil som bryter mot Facebooks communityregler tar vi bort det.
Vi uppskattar din hjälp med att hålla Facebook säkert och trevligt för alla

Jag anmäler dagligen ett tiotal konton till Facebook, konton som jag ser som trollkonton och oftast är det konton med vänsterextremistiska åsikter.

Så alla ni där ute massanmäl det lönar sig, kostar inget och kan rensa bort vänsterextremisterna från sociala medier


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.