Vänsterns argumentationsteknik..

Här ska jag beskriva den argumentationsteknik vänstern brukar använda sig av!

1. Så fort det börjar gå dåligt för dem i en diskussion så tar de till stora ord! Det kan vara ord som troll, rasist, fascist o.s.v. ja ni känner säkert igen det.

2. För att göra sig viktigare så brukar de oftast skriva långa utlägg, oftast osammanhängande och utan kontext.

3. När det går riktigt dåligt för dem i en diskussion då kontaktar de sina vänsterpolare och börjar få dem till att gilla deras kommentarer och hålla med dem i deras utlägg.

4. Och när det inte hjälper med de första tre punkterna då blir de förbannade och börjar med personangrepp och det är då man får se deras sanna sida.

Hur kan det komma sig att vänstern blivit så hjärnskadad?

Tja man kan härleda det till sjuttiotalet !

Under sjuttiotalet så fanns det en hel del hippies som levde på billigt rödtjut och hasch. Det är också bevisat att många mammor som tillhörde diverse olika hippiekollektiv rökte på och drack rödtjut under deras graviditet och som alla vet så är alkohol och hasch skadligt för fostret. Så kortfattat alla de barn som föddes till mödrar som var hippies under sjuttiotalet har idag problem med vissa funktioner.

Och vart tyr de sig om inte till socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet.

Sen har vi nästa generation d.v.s de som är barn till alla dessa med funktionsproblem. Det är oftast dubbelskadade primärt av den hårdkokta indoktrinering från deras föräldrar men också från grupptrycket i sekter som socialdemokraternas, miljöpartiets och vänsterpartiets ungdomsförbund.

Så är det då så konstigt att Sverige är som det är?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.