Vad hände med 60 och 70 talets hippies?

Vad hände med 60 och 70 talets rödtjutspimplande och haschrökande vänsterhippies?

En del av dem nästlade in sig i politiska organisationer som socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet. Och en del av dem nästlade in sig i svensk media!

Tittar man på den politik som framförs av socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet så inser man rätt så snabbt att det handlar om flumpolitik! Det finns absolut ingen substans i deras politik! Tittar man på medierapporteringen från SVT och SR samt övrig svensk media så är det samma sak bara en massa flum utan substans.

Nu tycker säker en hel del av er att så illa är det inte och att jag bara överdriver!

Då vill jag bara säga titta ut genom fönstret och säg mig känner ni igen er i det här nya Sverige som dessa flumhippies skapat?

Jag känner i alla fall inte igen mig! Jag blir rädd för den utveckling vi ser med eskalerande grov kriminalitet. Där det börjat bli så farligt att till och med polisen går ut och varnar folk från att plocka upp granater, precis som om det skulle vara något normalt att det ligger granater och skräpar på gatorna.

Men då fortsätter vi med att utforska vart dessa hippies barn och barnbarn är nu!

Ja barnen till dessa rödtjutspimplande och haschrökande hippies är ju naturligtvis också djupt insyltade inom socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet samt inom svensk media! De har tack vare sina föräldrar lyckats med att snappa åt sig bra positioner så att de kan driva flummet vidare.

Och vad gör då barnbarnen? Jo de indoktrineras i den sanna läran genom socialdemokraternas, miljöpartiets och vänsterpartiets ungdomsförbund! Där får de lära sig rätt värderingar, vad rätt värdegrund är och hur de på bästa möjliga sätt ska förstöra landet Sverige.

Nu tror ni säkert att jag skojar när jag skriver så här! Men tyvärr så skojar jag inte det kan vara sarkastiskt men sorgligt nog sant!


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.