Anmäl hela tiden..

Nu undrar säkert många vad menar Dragan med anmäl hela tiden!

Jo så enkelt som att ni ska massanmäla till Facebook så fort ni retar er på någon av vänsterns fotsoldater! Anmäl som falsk profil! Anmäl som vad som helst men se till att anmäla! För förr eller senare så kommer den ni anmäler att bli avstängd från Facebook!

Jag massanmäler dagligen och får oftast svaret att den profilen inte bryter mot deras användarvillkor och regler. Men kors i taket nu har jag börjat få ett annat svar där det tycks vara som att min anmälan varit befogad!

Vänsterns fotsoldater tror att de kan göra precis som de vill och gå fria, men så är det inte och är man bara tillräckligt på det så kan man få dem avstängda från Facebook! För det är så med vänsterns fotsoldater att när deras argument tryter då blir de riktigt otrevliga och det är då man ska sätta dit dem. För av vad jag hört så har vänsterns fotsoldater missbrukat möjligheten att anmäla och nu är det dags för oss att ge igen!

Men det går också bra att anmäla till moderatorer på Facebooksidan! De brukar faktiskt vara snabbare på att agera än vad Facebook är! De flesta har väldigt strikta regler för hur man får agera på deras Facebooksida och de struntar i om du är vänster eller höger!

Så gör som jag massanmäl dem och få väck dem från sociala medier!

P.S detta går också att tillämpa på Twitter och andra sociala medier


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.