Jag känner mig hedrad!

Vänsterns fotsoldater läser min blogg!

Så kul för dem då kanske de kan lära sig något vettigt istället för att pimppla rödtjut och suga på en holk!

Alla besökare till denna blogg är välkomna och ju fler besökare desto högre statistik och större spridning så jag skulle vilja att vänsterns fotsoldater nu samlas och sprider runt budskapet till alla sina polare så att de också besöker min blogg!

Men det intressanta är när vänsterextremister inte längre kan argumentera för sin sak då går de direkt till personangrepp! Är det någon inbyggd försvarsmekanism? Att de börjar kasta skit omkring sig? Verkar som att de tror att de ska kunna skrämma mig till tystnad med sitt bedrövliga beteende men surprise ju mer de apar sig desto mer kommer jag att provocera med sarkasm och ironi


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.