Facebooks värdegrund?

Det skulle verkligen vara kul om någon som t.ex. Janne Josefsson på uppdrag granskning skulle granska Facebook!

På senaste tid så har jag upptäckt att något har blivit absolut och totalt fel med svenska grenen av Facebook.

Det är som om svenska Facebook har kapats av vänsterextremister!

Jag har fått tre konton avstängda utan någon som helst förklaring! Jag har knappt hunnit registrera ett konto, verifiera min e-postadress och mobilnummer förrän Facebook har stängt ner det utan någon förklaring eller grund till det! Jag har till och med överklagat deras beslut och bifogat ID handling som styrker vem jag är utan resultat!

Men det värst är när man anmäler trollkonton till Facebook då svarar Facebook med att de har kontrollerat profilen och den bryter inte mot deras användarvillkor och regler. Och det handlar inte bara om falska trollkonton det handlar mångt om mycket om vad vänsterns fotsoldater och nämnda trollkonton skriver på Facebook!

Vi har fall där de uttryckt sig grovt rasistiskt! Fall där de kallat svenskar pedofiler! Fall där de uttryckt sig hatiskt och hotfullt! Fall där de uttryckt sig främlingsfientligt och invandrarfientligt! Och i varje fall har jag anmält det till Facebook och kan ni gissa vad Facebook har svarat?

De bryter inte mot våra användarvillkor och regler!

Så då måste man ifrågasätta Facebooks värdegrund? Eller är det kanske så med tanke på att Facebook kapats av vänsterextremister att de ogärna straffar sina egna d.v.s de med samma värdegrund?


Att bedriva medborgarjournalistik är inte gratis! Man måste ha en webbsida och då behöver man ett domännamn och webbhotell! Folk vill kunna komma i kontakt med en och man vill kunna komma i kontakt med folk och då behöver man ett mobilnummer! Allt detta kostar pengar och om ni skulle vilja stödja mig i mitt arbete då går det bra att donera!

Kommentarer förhandsgranskas inte av mig och är inte mitt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.